MEDS logotype

5% i återbäring när du handlar hos MEDS *

Ta mig till MEDS nu

MEDS är ditt apotek direkt i mobilen. Med licens från Läkemedelsverket säljer MEDS receptbelagda och receptfria läkemedel online (och annat som hjälper dig att må bra) samt strävar efter att så snabbt som möjligt leverera direkt till dig - ibland tar det inte längre än en timme. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv!

MEDS Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för MEDS

Just nu kan vi inte erbjuda någon MEDS rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos MEDS

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos MEDS. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från MEDS

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos MEDS via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från MEDS registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. MEDS har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till MEDS nu