MM Sports logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos MM Sports *

Ta mig till MM Sports nu

MM Sports - hälsobutik med hälsokost och svenskt kosttillskott online. Detta är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott och har sålt produkter inom sitt segment sedan 2002. I butiken hittar du ett komplett sortiment inom träning och hälsokost. Kosttillskott är det största segmentet med protein, bars och olika drycker för din träning. Du kan också handla träningskläder och träningsredskap på sidan. Intresserad av kampsport eller MMA? En särskilld avdelning för detta finns att surfa in på. MM Sports fokuserar på bra pris, kvalitet, service och snabba leveranser. Ibland listar vi en MM Sports rabattkod på denna sidan och då går det att kombinera den med återbäringen du får via Cashbacker.

MM Sports Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för MM Sports

Just nu kan vi inte erbjuda någon MM Sports rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos MM Sports

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos MM Sports. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från MM Sports

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos MM Sports via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från MM Sports registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. MM Sports har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till MM Sports nu

MM Sports gjord för sportsfans

Det är alltid uppfriskande att hitta en affär som briljerar över alla andra.  MM Sports utmärker sig med sitt enorma utbud av träningskläder, kosttillskott och träningstillbehör. För ivriga sportälskare finns det också ett förråd fyllt med olika livsmedel och hälsoprodukter som håller kroppen i trim. En enkel beskrivning av webbplatsen vore – en nätaffär gjord för sportfans som tar hand om sin kropp och vet vad de går för. 

Butiken med 98 varumärken 
Det är hela 98 olika varumärken som har bidragit till affärens stora produktkollektion. Här ser man allt från MuscleTech – det amerikanska företaget som står bakom olika protein- och kolhydratpulver – till Better Bodies, som skapar riktigt bra kläder för både professionella atleter och vanliga tränings fans. Nätaffären passar alla som sysslar med bodybuilding men även andra former av gymsporter, då de hittar ett brett sortiment av både kläder och tillbehör som passar de flesta sportaktiviteter. Skulle kosten vara något du gärna vill förbättra så finns det en hel avdelning med olika livsmedel. Ett urval av lågkalorisåser, nötter, frön och sötningsmedel samt olika varianter av färdigmat erbjuds. Dessutom hittar du även olika hälsokostmedel som hjälper mot förkylningar, hosta, stress och oro. 

Bli en del av gym- och fitnessvärlden

För att bli en del av gym- och fitnessvärlden behövs det först och främst en stor motivation men även bra rådgivning. Här finner du alla tips du skulle behöva genom sajtens kosttillskottsrådgivning, MM Sports Bloggar och dess Team Body Science. Med andra ord är det inte endast klädsel och tillbehör utan även rådgivning, tips och inspirationskällor som du hittar på hemsidan. Varor med sänkta priser hittas längst ner på sajten under Erbjudanden. En särskild MM Sports rabattkod tillkommer till varje produkt där avdragen varierar mellan 10 % till 25 %. Det lönar sig att hålla koll på alla aktuella offerter för att handla till ett förmånligare pris.