Made4men logotype

6% i återbäring när du handlar hos Made4men *

Ta mig till Made4men nu

Ta del av nordens största utbud av omvårdnadsprodukter för män. Skött om din hud, skägg och hår med produkter från välkända märken som Njord, Eos, Giorgio Armani, Van Gils och Titan. Stort utbud av herrdofter från alla kända tillverkare. Komplett sortiment inom skäggvård som färgning, olja, borstar och vax.

Made4men Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Made4men

Just nu kan vi inte erbjuda någon Made4men rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Made4men

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Made4men. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Made4men

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Made4men via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Made4men registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Made4men har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Made4men nu