Magasin 11 logotype

5% i återbäring när du handlar hos Magasin 11 *

Ta mig till Magasin 11 nu

Magasin 11 är en charmig och retroinspirerad inredningsbutik fylld till bredden med härlig färgglad inredning, kökstillbehör, smycken och mycket mer. Här hittar du kända varumärken som S.M.E.G, Anne Taintor, Seletti, m.fl. 

Med en stor förkärlek för kaffe, retro och USA är affärsidén självklar - presenter och inredning man blir glad av. Magasin 11 är en oas att komma till och inspireras av samt hitta presenter och inredning som likt det glada 50-talet lyser upp i den grå vardagen.

Magasin 11 Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Magasin 11

Just nu kan vi inte erbjuda någon Magasin 11 rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Magasin 11

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Magasin 11. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Magasin 11

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Magasin 11 via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Magasin 11 registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Magasin 11 har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Magasin 11 nu