Mass logotype

5% i återbäring när du handlar hos Mass *

Ta mig till Mass nu

Mass är en nätbutik som erbjuder konsumenter marknadens senaste, mest kvalitativa och effektivaste produkter för idrottare, till lägsta möjliga pris. Förutom det egna märket säljer de också flera andra välkända märken på sida, så som Grenade, Optimum Nutrition, MyProtein och många fler. Mass har sitt ursprung från mass.fi som grundades i Finland 2005. Mass.fi har över 10 års erfarenhet i branschen och är ett av Finlands äldsta varumärken inom träningstillskott.

Mass Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Mass

Just nu kan vi inte erbjuda någon Mass rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Mass

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Mass. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Mass

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Mass via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Mass registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Mass har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Mass nu