Matkomfort logotype

150 kr i återbäring när du provar Matkomfort *

Ta mig till Matkomfort nu

Matkomfort är en matkasse, men där maten levereras förberedd så allt man behöver göra själv är att färdigställa den och servera. Dvs det behövs avsevärt mindre eget arbete jämfört med traditionella matkassar. Matkomfort levererar fyra kompletta middagar och man väljer själv hur många portioner man vill få (beroende på hur många man är i sitt hushåll). I dagsläget levererar Matkomfort till Stockholm, Uppsala, Bålsta, Mariefred, Nykvarn, Enköping, Åkers styckebruk, Eskilstuna samt Strängnäs och leveransen sker alltid på söndagkvällar.

Matkomfort Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Matkomfort

Just nu kan vi inte erbjuda någon Matkomfort rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 150 kr.

* Återbäring hos Matkomfort

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Matkomfort. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Matkasse
Nyteckning av abonnemang
150 kr

Villkor och information angående återbäring från Matkomfort

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Matkomfort via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Matkomfort registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Matkomfort har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Matkomfort nu