Matsmart logotype

6,50% i återbäring när du provar Matsmart *

Ta mig till Matsmart nu

Matsmart säljer överskottsmat med upp till 90% rabatt och levererar över hela Sverige. Matsmart startade 2013 med idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och säljer dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser. Längre ner på denna sidan hittar du aktuell Matsmart rabattkod. Om vi inte har någon Matsmart rabattkod för tillfället så finns möjligheten att få återbäring på din beställning.

 

Matsmart Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Matsmart

Matsmart Rabattkod
Höjd återbäring hos Matsmart! Upp till 6,50% i återbäring
Handla smart på Matsmart - alltid 20-90% rabatt. Denna vecka extra förmånligt när vi höjt återbäringen till 6,5%
Giltig t.o.m. 2018-08-19

* Återbäring hos Matsmart

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Matsmart. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Cashback på Matsmart
Få återbäring på ditt första köp
6,5 %

Villkor och information angående återbäring från Matsmart

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Matsmart via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Matsmart registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Matsmart har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Matsmart

Återbäring ges endast vid första beställningen på Matsmart.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Matsmart nu

Matsmart ger dig de bästa priserna på mat online

Idén bakom Matsmart är att sälja mat som annars hade kastats bort av butikerna. Exempel på sådan mat är till exempel varor med kort bäst före-datum, överproduktion eller när förpackningen har uppdaterats. Eftersom det inte är en matbutik i sig utan egentligen mer som en sista station för matvaror ratade av andra butiker kan man alltid hitta nya och spännande saker i utbudet, som ändras konstant. Det är alltid billigare att handla här än på andra affärer, du får alltid mellan 20 % och 90 % i rabatt på varorna.

Billig mat med miljötänk

Vill du vara mer medveten som konsument och hjälpa till att ta tillvara alla de fina matvaror vi har utan att låta korta datum eller gammal design på förpackningen göra produkten osäljbar är det hit du ska vända dig. Du kan aldrig riktigt veta vad det är du kan shoppa, eftersom det inte är ett satt utbud som finns. Det kan därför vara bra att kika in här någon gång varannan dag eller så, för att alltid ha koll på de senaste produkterna. Det är framför allt torrvaror du hittar här, i alla dess former, men du kan också få tag i till exempel hygienartiklar och apoteksvaror. Många av varorna kommer från tillverkare du känner igen, men säljs för priser som kommer att förvåna.

Snabba leveranser till dörren

När du väl har valt ut dina varor är det bara att klicka hem dem, leveransen kommer antingen till ditt vanliga uthämtningsställe eller ända fram till dörren. Betalar gör du med Klarna, vilket är ett av de mest populära och säkraste betalningsmedlen som används av majoriteten av svenska onlineföretag idag. Om du dessutom har en Matsmart rabattkod kommer dina matpriser sjunka ytterligare, vilket gör att du kommer få precis samma mat som i hörnbutiken, men billigare och med hemleverans. Inte direkt en dålig affär, alltså.