Mcdackonline logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos Mcdackonline *

Ta mig till Mcdackonline nu

På Mcdäckonline hittar du alla möjliga typer av däck men även en del annat som rör din bil. Personbilsdäck, motorcykeldäck, lastbilsdäck, bussdäck, tillhörande fälgar, kompletthjul (fälgar med däck), utvalda personbilsreservdelar och tillbehör, motorolja och batterier.Här kan du beställa både lätt och smidigt dygnet runt till låga priser. Alla priser på hemsidan är inklusive moms + frakt så det är enkelt att se totalpriset på ditt köp.

Mcdackonline Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Mcdackonline

Just nu kan vi inte erbjuda någon Mcdackonline rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Mcdackonline

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Mcdackonline. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Mcdackonline

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Mcdackonline via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Mcdackonline registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Mcdackonline har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Mcdackonline nu