Mecindo logotype

5,65% i återbäring när du handlar hos Mecindo *

Ta mig till Mecindo nu

På Mecindo kan du beställa apoteksprodukter direkt på nätet och få dessa levererade hem till din bostad. Leverans sker i diskret förpackning och du har fri frakt vid köp över 599kr. Mecindo drivs av professionella apotekare och arbetar enligt de högsta professionella standarder. Här hittar du bland annat naturläkemedel, vitaminer, kosttillskott, produkter mot håravfall, hjälp om du försöker sluta röka och mycket mer. 

Mecindo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Mecindo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Mecindo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5,65%.

* Återbäring hos Mecindo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Mecindo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5,65 %

Villkor och information angående återbäring från Mecindo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Mecindo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Mecindo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Mecindo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Mecindo nu