Megafynd logotype

5% i återbäring när du handlar hos Megafynd *

Ta mig till Megafynd nu

Megafynd är en lågprisbutik som säljer hushållsartiklar, livsmedel, leksaker, kroppsvård, hygienartiklar, inredning och listan bara fortsätter. På sidan hittar du bland annat kategorierna "femman", "tian" och "tjugan" där det endast ligger produkter som kostar fem, tio eller tjugo kronor. Anledningen till att de är så billiga på så många artiklar beror framförallt på att produkterna ofta är överskott från grossistverksamhet (men även från partners) och de säljer hellre varor under inköpspris än att kasta dem. Det tjänar alla på! 

Megafynd Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Megafynd

Just nu kan vi inte erbjuda någon Megafynd rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Megafynd

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Megafynd. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Megafynd

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Megafynd via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Megafynd registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Megafynd har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Megafynd nu