Mekster logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos Mekster *

Ta mig till Mekster nu

På Mekster.se köper du bilreservdelar och bokar bilreparation och bilservice. Meksters tjänst är helt onlinebaserad vilket är en av huvudanledningarna till deras låga priser. Mekster säljer välkända varumärken och har ett omfattande sortiment som säkerställer att du hittar just det du behöver till bilen hos Mekster.

Mekster Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Mekster

Just nu kan vi inte erbjuda någon Mekster rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos Mekster

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Mekster. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från Mekster

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Mekster via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Mekster registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Mekster har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Mekster nu