Miinto logotype

Få upp till 3% i återbäring när du handlar hos Miinto *

Ta mig till Miinto nu

Miinto är en av de större modebutikerna på nätet i Sverige med fler än 100.000 produkter i sortimentet. Utbudet är enormt med kända varumärken som Odd Molly, Hunkydory, Primeboots, Molo, Desigual, Peak Performance, Nudie Jeans, Tiger of Sweden och Filippa K för att nämna några. Miinto säljer kläder, skor och sportkläder för både dam, herr och barn. Hos Miinto hittar du en specifik REA-avdelning i nätbutiken och där man hittar ett stort antal produkter med sänkta priser. Med Cashbacker får du återbäring på allt du handlar hos Miinto och givetvis gäller det på REA-sortimentet också. Ibland listar vi även Miinto rabatkoder på Cashbacker. Du hittar aktuell Miinto rabattkod längre ner på den här sidan.

Miinto Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Miinto

Just nu kan vi inte erbjuda någon Miinto rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Miinto

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Miinto. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Normal återbäring
Din normala återbäring hor Miinto
3 %
Köp med rabattkod
Använder du en rabattkod i samband med köp på Miinto får du denna återbäringen
2 %

Villkor och information angående återbäring från Miinto

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Miinto via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Miinto registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Miinto har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Miinto nu