Milrab logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Milrab *

Ta mig till Milrab nu

Hos Milrab hittar du personlig utrustning för friluftsliv, träning och taktisk användning. Taktisk utrustning betyder utrustning som tål extra hårda påfrestningar, och som fungerar optimalt i krävande situationer samt som uppfyllder kraven för militära specialenheter. Klättrinings-, överlevnads och friluftsutrustning, kläder, skor och verktyg är några av katerorierna du hittar på Milrabs sida. 

Alla förtjänar känslan av att lyckas och Milrabs vision är att värna om att utrustningen inte ska sätta gränser när du ska nå dina mål.

Milrab Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Milrab

Just nu kan vi inte erbjuda någon Milrab rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Milrab

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Milrab. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Milrab

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Milrab via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Milrab registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Milrab har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Milrab nu