Minimundus logotype

4% i återbäring när du handlar hos Minimundus *

Ta mig till Minimundus nu

Minimundus är nätbutiken som fokuserar på vad en växande familj behöver. Leksaker, tygblöjor, babyartiklar, ullkläder till hela familjen och produkter till hemmet är alla tillverkade av ekologiska, rena och giftfria material. På Minimundus hittar du utöver det egna märket även; ökoNORM, PlanToys, Janus, Linneväveriet, ImseVimse, By Pinja och många fler.

Minimundus affärsidé är att tillhandahålla produkter utvalda med omsorg om människan, naturen och miljön till blivande och nyblivna familjer. 
 

Minimundus Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Minimundus

Just nu kan vi inte erbjuda någon Minimundus rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Minimundus

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Minimundus. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Minimundus

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Minimundus via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Minimundus registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Minimundus har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Minimundus nu

Minimundus är ett familjeföretag som startades 1992 av Anita Tilander. Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter utvalda med omsorg om människan, naturen och miljön till blivande och nyblivna familjer. 

Minimundus betyder fritt översatt "liten värld". Man kan säga att en familj är en egen liten värld. Eller att våra barn hjälper oss att återupptäcka barnets lilla värld. En tredje idé är att se namnet som att världen egentligen är ganska liten. Barn över hela världen har samma behov av näringsriktig mat, trygghet och närhet. Därför har Minimundus ett fadderbarn hos Plan International och stödjer dessutom olika organisationer som arbetar med barn.