MyOne logotype

5% i återbäring när du handlar hos MyOne *

Ta mig till MyOne nu

MyOne brinner för ridning och husdjur samt att se till att du ska hitta kläder som du älskar och produkter som matchar din livsstil. I snart två decennier har MyOne jobbat målinriktat för att erbjuda snygga och funktionsriktiga kläder och hjälpa hund-, katt- och hästägare att få ut det mesta möjliga. Här finner du ett noga utvalt utbud som består av kläder, accessoarer, skor, ridstövlar, foder, tillbehör från både välkända varumärken och dessutom egna märken.

MyOne Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för MyOne

Just nu kan vi inte erbjuda någon MyOne rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos MyOne

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos MyOne. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från MyOne

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos MyOne via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från MyOne registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. MyOne har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till MyOne nu