NAME IT logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos NAME IT *

Ta mig till NAME IT nu

NAME IT - inspirerat av barn, för barn - designar ett roligt och prisvärt mode för barn som vet vad de vill ha! De skapar trendiga kläder med ett starkt fokus på denim, alltid med komfort, säkerhet och kvalitet i främsta rummet. Sedan 1986 har NAME IT skapat moderna och prisvärda kläder för baby, barn, tweenies och tonåringar samt är ett av de första branden i BESTSELLER-familjen. 

NAME IT Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för NAME IT

Just nu kan vi inte erbjuda någon NAME IT rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos NAME IT

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos NAME IT. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från NAME IT

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos NAME IT via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från NAME IT registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. NAME IT har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till NAME IT nu