Naketano logotype

5% i återbäring när du handlar hos Naketano *

Ta mig till Naketano nu

Naketano är klädmärket för killar och tjejer som gillar sköna och avslappnade kläder men med en medveten stil! Naketano har gjort sig kända speciellt för sina sköna hoodies med hög krage och rejäla snörband, men i kollektionerna finns jackor, klänningar, byxor, tröjor och toppar. En av deras signaturer är de fina länderdetlajerna i varierade former. Stilen är bekväm och lagom kaxig!

Naketano Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Naketano

Just nu kan vi inte erbjuda någon Naketano rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Naketano

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Naketano. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Naketano

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Naketano via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Naketano registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Naketano har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Naketano nu