Naturelle Shop logotype

5% i återbäring när du handlar hos Naturelle Shop *

Ta mig till Naturelle Shop nu

Välkommen till naturkosmetikens lyxiga värld! Naturelle Shop ger dig möjligheten att använda lyxiga och effektiva produkter av naturligt ursprung. Här finns bara de bästa varumärkena för att motbevisa myten om att naturkosmetik inte skulle vara lika effektivt som syntetiska produkter. Du hittar smink och produkter för kropps-, hår- och ansiktsvård med de bästa, ekologiska råvarorna från certifierade, naturliga varumärken.

Naturelle Shop Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Naturelle Shop

Just nu kan vi inte erbjuda någon Naturelle Shop rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Naturelle Shop

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Naturelle Shop. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Naturelle Shop

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Naturelle Shop via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Naturelle Shop registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Naturelle Shop har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Naturelle Shop nu