Newport logotype

Få upp till 5% i återbäring när du handlar hos Newport *

Ta mig till Newport nu

Newport är ett svenskt företag som äger och utvecklar livsstilsvarumärket Newport och är ett av de snabbast växande företagen inom heminredning och möbler i Sverige. Deras mål är att erbjuda kunderna unika produkter för att skapa ett vackert hem. Bolaget designar och marknadsför textilier, inredningsdetaljer och möbler inspirerat av den klassiska och tidlösa amerikanska New Englandstilen och den europeiska kolonialstilen. Konceptet bygger på att erbjuda exklusiv inredning från varumärken i det övre kvalitetssegmentet. Förutom egna framtagna produkter finner du här också välkända varumärken som exempelvis Klong, Skultuna och Jonathan Adler.

Newport Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Newport

Newport Rabattkod
Sommarrea - upp till 70% rabatt! Upp till 5% i återbäring
På Newports stora sommarrea får du upp till 70% rabatt på sköna textilier som bäddset, plädar, kuddar, fin frotté och kläder, väskor till sommarens alla resor och utflykter, möblerna till sommarstugan samt de finaste tillbehören till sommardukningarna.
Giltig t.o.m. 2018-07-31

* Återbäring hos Newport

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Newport. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Newport
Newport produkter/märken
5 %
Övriga
Alla övriga produkter/märken (ej Newport)
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Newport

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Newport via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Newport registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Newport har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Newport nu