NordicFeel logotype

Få upp till 5% i återbäring när du handlar hos NordicFeel *

Ta mig till NordicFeel nu

Parfym, smink, hårvård och hudvård hittar du på Nordicfeel - billigt. Priserna i butiken ligger långt under rekommenderade butikspriser och sortimentet är brett inom parfym, make up och hårvård. Handla de allra populäraste varumärkena inom makeup och parfym på Nordicfeel. Du hittar Victoria Secret, Burberry, Calvin Klein, Lacoste och hundratals andra märken i butiken. Nordicfeel kör frekvent med olika typer av kampanjer och här på Cashbacker hittar du ofta en Nordicfeel rabattkod som du kan använda samtidigt som du tjänar cashback. Om vi har en giltig Nordicfeel rabattkod så hittar du den längre ner på denna sidan.

 

NordicFeel Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för NordicFeel

Just nu kan vi inte erbjuda någon NordicFeel rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos NordicFeel

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos NordicFeel. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund hos Nordicfeel
Har du tidigare inte handlat på Nordicfeel får du denna återbäringen
5 %
Återkommande kund på Nordicfeel
Har du handlat tidigare på Nordicfeel så får du denna återbäringen
4 %

Villkor och information angående återbäring från NordicFeel

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos NordicFeel via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från NordicFeel registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. NordicFeel har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till NordicFeel nu

Stort sortiment inom skönhet

Nordicfeel är butiken för dig som är på jakt efter skönhetsprodukter från kända varumärken till bra priser. Hos Nordicfeel shoppar du alltid med gratis frakt och kan alltid skicka tillbaka varorna utan kostnad om det finns något du inte skulle vara nöjd med - en trygghet för dig som konsument. Botanisera bland tusentals skönhetsprodukter inom hårvård, makeup, hudvård och parfymer. Kända varumärken som Hugo Boss, Clarins, Maria Åkerberg, Paco Rabanne, Kérastase och Maria Nila finns på Nordicfeel.se.

Populär butik

Nordicfeel har blivit utsett till årets e-handlare 2017 och flera gånger tidigare av Pricerunner. Då inom kategorin skönhet.
Nordicfeel har sedan starten levererat till 850.000 nöjda kunder och med ett sortiment på nästan 20.000 olika produkter har butiken blivit en av de största inom skönhet i Sverige. Nordicfeel säljer produkter avsedda både för män och kvinnor. För män hittar man exvis rakningsprodukter, hårvård och dofter.