Nordicbox logotype

2% i återbäring när du handlar hos Nordicbox *

Ta mig till Nordicbox nu

På Nordicbox.se hittar du en av marknadens bredaste sortiment av tillbehör och reservdelar för bland annat mobiltelefoner, surfplattor, datorer, spelkonsoller och TV. Du hittar även kameratillbehör, drönare, hemelektronik och mycket mer. Nordicbox riktar sig till både privatpersoner och företagskunder. Högsta fokus är att hitta och erbjuda de bästa och mest prisvärda produkterna som finns på marknaden.

Nordicbox Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Nordicbox

Just nu kan vi inte erbjuda någon Nordicbox rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Nordicbox

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Nordicbox. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Nordicbox

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Nordicbox via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Nordicbox registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Nordicbox har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Nordicbox nu