ONLY logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos ONLY *

Ta mig till ONLY nu

ONLY är ett internationellt modemärke för unga kvinnor och ett av Europas ledande denimmärken. ONLY introducerades på den danska marknaden 1995 och är idag ONLY ett etablerat och känt brand med fler än 300 butiker i Europa och Mellanöstern och växer stadigt. ONLY är kläder och accessoarer med lekfull attityd och kärlek till denim.

ONLY är en del av BESTSELLER-familjen.

ONLY Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för ONLY

Just nu kan vi inte erbjuda någon ONLY rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos ONLY

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos ONLY. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från ONLY

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos ONLY via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från ONLY registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. ONLY har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till ONLY nu