ONeill logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos ONeill *

Ta mig till ONeill nu

O'Neil - California surf style. Företaget har funnits sedan 1952 och levererat produkter för en aktiv sportstil. I butiken hittar du produkter som vänder sig till hela familjen från barn till vuxna. Även om själen i företaget fortfarande är surfning så är sortimentet nu betydligt bredare med allt från skor, simkläder och kläder till solglasögon och accessoarer.

ONeill Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för ONeill

Just nu kan vi inte erbjuda någon ONeill rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos ONeill

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos ONeill. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från ONeill

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos ONeill via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från ONeill registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. ONeill har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till ONeill nu