PIECES logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos PIECES *

Ta mig till PIECES nu

PIECES vill hjälpa självständiga unga kvinnor att skapa en egen look med perfekta basplagg och accessoarer. Här hittas ready-to-wear fashion med kombinationer av kläder, skor, väskor, smycken, underkläder, badkläder, m.m. som ger dig möjligheten till att styla din egna look och modehistoria. PIECES värdesätter modern enkelthet och hyllar vårt skandinaviska arv med kollektioner som är moderna, stilrena och enkla att matcha med perfekt balans mellan kvalité och pris. PIECES grundades 2003 som en del av BESTSELLER-familjen.

PIECES Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för PIECES

Just nu kan vi inte erbjuda någon PIECES rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos PIECES

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos PIECES. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från PIECES

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos PIECES via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från PIECES registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. PIECES har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till PIECES nu