Philips logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Philips *

Ta mig till Philips nu

Handla Phillips produkter direkt från tillverkaren. Hela sortimentet från Philips samlat på en plats. Här får du senaste produkterna och kampanjerna från Philips. På sidan kan du också söka efter tillbehör och reservdelar till dina Philips-produkter. Sök och handla ljud och bild, hushållsprodukter såsom kaffekokare och dammsugare. Phillips stora sortiment av belysningsprodukter handlas med fördel via nätbutiken.

Philips Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Philips

Just nu kan vi inte erbjuda någon Philips rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Philips

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Philips. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Philips

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Philips via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Philips registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Philips har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Philips nu