Pixizoo logotype

3% i återbäring när du handlar hos Pixizoo *

Ta mig till Pixizoo nu

Pixizoo är en webshop med baby- och barnartiklar som startades av tre pappor som tyckte att det saknades en riktigt bra webshop med babyprodukter. De startade i Danmark 2014 och växte snabbt och blev Danmarks största babyshop online. Nu finns de även i Sverige med sitt stora härliga barnsortiment.

De har allt från bilstolar och barnvagnar till barnrumsinredning och babyartiklar. Ja kort sagt allt man kan behöva till sin baby. Dessutom är sakerna de säljer snygga och moderiktiga!

 

 

Pixizoo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Pixizoo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Pixizoo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Pixizoo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Pixizoo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Pixizoo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Pixizoo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Pixizoo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Pixizoo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Pixizoo nu