Pongo logotype

5% i återbäring när du handlar hos Pongo *

Ta mig till Pongo nu

Handla hundfoder från Pongo och få tillgång till de mest kvalitativa varumärkena som finns på marknaden. Pongo är specialister på hundar och vet vad som är bäst för just din ras. Fodret levereras från Royal Canin, Acana, Orijen, Taste of the Wild med flera. Självklart erbjuds även andra produkter som leksaker, hundskor, tuggben och godis. 

Pongo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Pongo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Pongo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Pongo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Pongo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Pongo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Pongo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Pongo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Pongo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Pongo nu