Presenteriet logotype

5% i återbäring när du handlar hos Presenteriet *

Ta mig till Presenteriet nu

På Presenteriet hittar du presenter till alla tillfällen och till alla olika personer. Beställ presenten enkelt på hemsidan och skicka direkt till din mottagare - inslagen om du så önskar. Stor sida med tips på presenter till honom/henne - dop - bröllop och massor av andra högtider. Produkterna kommer från varumärke som Mellow Design, Nybro Glasbruk, Färg & Form och Baglade för att nämna några.

Presenteriet Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Presenteriet

Just nu kan vi inte erbjuda någon Presenteriet rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Presenteriet

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Presenteriet. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Presenteriet

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Presenteriet via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Presenteriet registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Presenteriet har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Presenteriet nu