Probikekit logotype

2% i återbäring när du handlar hos Probikekit *

Ta mig till Probikekit nu

Probikekit är experter på cykling. Här hittar du allt du behöver om du vill hänga på den stora trenden och ge dig ut på vägarna på en ny racercykel. Med ett stort utbud av cyklar, cykeltillbehör och cykelkläder är Probikekit en av de stora sajterna i branchen. Passa på att kolla in deras priser i nätbutiken. Med Cashbacker får du återbäring på allt du handlar.

Probikekit Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Probikekit

Just nu kan vi inte erbjuda någon Probikekit rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Probikekit

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Probikekit. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Probikekit

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Probikekit via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Probikekit registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Probikekit har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Probikekit nu