Qoali logotype

7,50% i återbäring när du handlar hos Qoali *

Ta mig till Qoali nu

Ge dig själv den bästa kramen i världen - ett tyngdtäcke från Qoali! Tyngdtäcke har en bevisad effekt att lindra oro, stress, sömnlöshet och tecken på ångest eftersom det omsluter din kropp som en varm och skön kram. Arbetsterapeuter har sett att djupt tryck är rogivande och lugnande så när du använder ett tyngdtäcke stimuleras kroppen att producera serotonin vilket omvandlas till melatonin som lyfter ditt humör och får din kropp att vila. Det kan jämföras med att få en massage, som ger fysiska och psykologiska fördelar. För bäst effekt ska du använda ett tyngdtäcke motsvarande 10-15% av din kroppsvikt.

Qoali Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Qoali

Qoali Rabattkod
15% rabatt! Upp till 7,50% i återbäring
Med rabattkoden får du 15% rabatt på tyngdtäcken från Qoali. Varför tyngdtäcke? - det lindrar oro, stress, sömnlöshet och tecken på ångest eftersom det omsluter din kropp som en varm och skön kram.
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-07-21

* Återbäring hos Qoali

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Qoali. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
7,5 %

Villkor och information angående återbäring från Qoali

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Qoali via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Qoali registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Qoali har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Qoali nu