Ratsit logotype

Få upp till 37,50 kr i återbäring när du handlar hos Ratsit *

Ta mig till Ratsit nu

Ratsit är ett företag som tillhandahåller affärs- och kreditinformation på ett effektivt och nytänkande sätt till enskilda individer oavsett om informationen ska användas i arbetslivet eller privat. Årligen används tjänsten av 5,5 miljoner under 2017 sålde Ratsitkatalogen i ca 25 000 ex och ca 90% av dessa till konsumenter. 

Ratsitkatalogen är en periodisk skrift som kommer ut fyra gånger om året: april, juni, september och november. Katalogen är modern taxeringskalender som innehåller alla personer i Sverige över 18 år och visar inkomster och  eventuella betalningsanmärkningar men också topplistor och statistik. Lönekollen är en förenklad version av Ratsitkatalogen där du helt anonymt kan se lönen på alla i Sverige över 18 år. Utöver detta kan du även se inkomst av kapital, eventuella betalningsanmärkningar m.m.

Ratsit Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Ratsit

Just nu kan vi inte erbjuda någon Ratsit rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 37,50 kr.

* Återbäring hos Ratsit

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Ratsit. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ratsitkatalogen
Köp Ratsitkatalogen och få återbäring
37,50 kr
Lönekollen
Köp Lönekollen och få återbäring
10 kr

Villkor och information angående återbäring från Ratsit

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Ratsit via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Ratsit registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Ratsit har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Ratsit nu