Rideways logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Rideways *

Ta mig till Rideways nu

Rideways är ett helt nytt sätt att boka bilar och chaufförer på ett växande antal platser i världen, utan gömda eller oväntade avgifter. Rideways är behändiga, med snabb och enkel bokning som låter dig koppla av och slippa köandet för taxibilar från flygplatser, stationer och hamnar. De samarbetar direkt med leverantörer av bilar och chaufförer. Du väljer din resa, datum och den slags bil du vill ha - från standard till första klass - och lämnar resten åt Rideaways.

Rideways Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Rideways

Just nu kan vi inte erbjuda någon Rideways rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Rideways

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Rideways. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Rideways

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Rideways via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Rideways registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Rideways har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Rideways nu