Röhnisch logotype

3% i återbäring när du handlar hos Röhnisch *

Ta mig till Röhnisch nu

Röhnisch är ett svenskt varumärke som designar träningskläder för kvinnor som har valt en aktiv livsstil. Hos hittar du träningskläder och skor, badkläder, golfkläder och accessoarer. Företaget grundades redan 1945 av Hellmut Röhnisch som är Sveriges första mästare i gymnastik. Produkterna är designade för att du för att känna styrka och glädje, inifrån och ut, samt öka motivationen att träna och leva en aktiv livsstil.

Röhnisch Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Röhnisch

Just nu kan vi inte erbjuda någon Röhnisch rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Röhnisch

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Röhnisch. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Röhnisch

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Röhnisch via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Röhnisch registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Röhnisch har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Röhnisch nu