SELECTED logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos SELECTED *

Ta mig till SELECTED nu

SELECTED är ett nordiskt unisexmärke som följer aktuella trender och erbjuder modemedvetna män och kvinnor moderna plagg, skor och accessoarer med en internationell touch, oavsett stil. SELECTED är ett autentiskt märke med ett minimalistiskt uttryck och tydlig fokus på kvalitet. De är också en del av BESTSELLER-familjen.

SELECTED Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för SELECTED

Just nu kan vi inte erbjuda någon SELECTED rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos SELECTED

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos SELECTED. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från SELECTED

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos SELECTED via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från SELECTED registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. SELECTED har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till SELECTED nu