Second Female logotype

6% i återbäring när du handlar hos Second Female *

Ta mig till Second Female nu

Feminint och sofistikerat är ledorden för danska modemärket Second Female. Klassiska favoriter så som blusar, vardagsklänningar, stickat och basplagg ges en modern twist och blandas upp med de senaste trenderna från årets modeveckor. Ibland kan det vara svårt balansera elegant med trendigt men då är Second Female butiken som hjälper dig en bit på vägen . Mixa och matcha långkjolen med ett par trendiga sneakers och en stickad tröja i färglatt mönster. 

Second Female Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Second Female

Just nu kan vi inte erbjuda någon Second Female rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Second Female

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Second Female. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Second Female

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Second Female via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Second Female registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Second Female har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Second Female nu