Shopping4net logotype

4% i återbäring när du handlar hos Shopping4net *

Ta mig till Shopping4net nu

Shopping4net säljer skönhetsprodukter, kontaktlinser, hälsokost, leksaker och produkter till hemmet. Det är en handelsportal som erbjuder produkter inom flera områden till mycket bra priser. Utbudet utvecklas ständigt och fokus ligger på att hålla bra kvalité på allt som säljs. Varje avdelning på Shopping4net är specialinriktrade inom sin specifika gren. Varje avdelning arbetar ständigt med att hålla nere priserna inom respektive kategori. De olika avdelningarna är sammakopplade som ett stort varuhus där du samlar alla inköp i en gemensam varukorg och beställer samlat när du handlat klart.

Shopping4net Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Shopping4net

Just nu kan vi inte erbjuda någon Shopping4net rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Shopping4net

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Shopping4net. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Shopping4net

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Shopping4net via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Shopping4net registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Shopping4net har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Shopping4net

Det går ej att kombinera cashback från Shopping4net med rabattkoder såvida rabattkoden inte kommer från Cashbacker.se.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Shopping4net nu