SkalHuset logotype

5% i återbäring när du handlar hos SkalHuset *

Ta mig till SkalHuset nu

Här hittar du mobiltillbehör till bra priser. De största och mest populära tillverkarna som Apple, Samsung och Sony har så klart en stor plats i sortimentet. Bland produkterna hittar du allt från bilhållare, laddare, skärmskydd, rengörningsprodukter för bildskärmarna och 1000 tals andra nyttiga och roliga mobilprylar.

SkalHuset Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för SkalHuset

Just nu kan vi inte erbjuda någon SkalHuset rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos SkalHuset

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos SkalHuset. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från SkalHuset

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos SkalHuset via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från SkalHuset registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. SkalHuset har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till SkalHuset nu