Skånska Byggvaror logotype

0,50% i återbäring när du handlar hos Skånska Byggvaror *

Ta mig till Skånska Byggvaror nu

Hos Skånska Byggvaror köper du uterum, fönster, garageportar med mera på nätet. Med över en miljon kunder är Skånska Byggvaror ett av de största byggvaruhusen på nätet i Sverige. Företaget startade försäljning redan 1965 och har sedan dess ständigt vuxit. Kvalitén står i centrum i allt som säljs i nätbutiken och i möjligaste mån kapas mellanleden mellan produktion och slutkund. Alla varor levereras hem till dig till en fast kostnad.

Skånska Byggvaror Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Skånska Byggvaror

Just nu kan vi inte erbjuda någon Skånska Byggvaror rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 0,50%.

* Återbäring hos Skånska Byggvaror

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Skånska Byggvaror. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
0,5 %

Villkor och information angående återbäring från Skånska Byggvaror

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Skånska Byggvaror via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Skånska Byggvaror registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Skånska Byggvaror har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Skånska Byggvaror nu