Smartasaker logotype

4% i återbäring när du handlar hos Smartasaker *

Ta mig till Smartasaker nu

Hos SmartaSaker hittar du en stor mängd olika roliga, innovativa och användbara prylar. Varför inte köpa en spagettiskärare som gör att du kan skapa grönsakspasta utav en morot? Eller varför inte en reflexsspray för kläder?

Hos SmartaSaker hittar du enkelt presenten till den som redan har allt. Du kan välja prisnivå i deras lättanvända nätbutik och få förslag på lämplig present. Du får 30 dagars öppet köp och snabba leveranser. Bor du i Stockholm kan du också besöka deras butik. SmartaSaker är certifierade av Trygg E-handel.

Smartasaker Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Smartasaker

Just nu kan vi inte erbjuda någon Smartasaker rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Smartasaker

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Smartasaker. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Smartasaker

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Smartasaker via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Smartasaker registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Smartasaker har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Smartasaker nu