Snoot logotype

4% i återbäring när du handlar hos Snoot *

Ta mig till Snoot nu

SNOOT är ett svenskt modemärke startat av Peter Blom, en av grundarna till Peak Performance. Märket har specialiserat sig på ytterplagg och stickade tröjor med idén att kombinera modevärldens känsla för design och form, med sportmodevärldens funktionstänk. Hos SNOOT finns allt från små nätta jackor, skräddade ullkappor till eleganta & varma vinterparkas. Allt i en hög kvalitet och tillverkat i små exklusiva serier.

Snoot Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Snoot

Just nu kan vi inte erbjuda någon Snoot rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Snoot

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Snoot. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Snoot

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Snoot via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Snoot registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Snoot har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Snoot nu