Softybag logotype

15% i återbäring när du handlar hos Softybag *

Ta mig till Softybag nu

 

Du har säkert sett en Softybag på stranden, i parken eller på semestern och undrat var man får tag på en sådan. Softybag säljer stilrena, tidsenliga luftbäddar som du enkelt fyller med luft på några sekunder. Ihopvikt tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld kan upp till tre personer sitta på den eller en bekväm bädd för dig själv. Nu kan du köpa en egen och dessutom få återbäring på köpet!

Funkar utmärkt som luftmadrass i poolen, i havet eller på stranden. Eller varför inte som en extra soffa eller säng när du får gäster!

Softybag Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Softybag

Softybag Rabattkod
15% i återbäring! Upp till 15% i återbäring
Softybag säljer stilrena, tidsenliga luftbäddar som du enkelt fyller med luft på några sekunder. Funkar utmärkt som luftmadrass i poolen, i havet eller på stranden eller som en extra soffa eller säng när du får gäster! Nu får du hela 15% i återbäring när du handlar en via oss!
Giltig t.o.m. 2018-08-31

* Återbäring hos Softybag

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Softybag. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
15 %

Villkor och information angående återbäring från Softybag

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Softybag via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Softybag registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Softybag har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Softybag nu