Sportgymbutiken logotype

4% i återbäring när du handlar hos Sportgymbutiken *

Ta mig till Sportgymbutiken nu

Sportgymbutiken, en väletablerad träningsbutik med allt inom träning, gym och fitness, säljer allt från kosttillskott, hemträningsutrustning och träningskläder.

Sortimentet växer hela tiden och deras webshop utvecklas hela tiden för att underlätta för besökaren att få så bra och korrekt presentation av produkten som möjligt. Ett urval av alla produkter som Sportgymbutiken har är: löpband, crosstrainers, motionscyklar, multigym, skivstångsset, kampsportsutrustning, träningskläder och kosttillskott.

Sportgymbutiken Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Sportgymbutiken

Just nu kan vi inte erbjuda någon Sportgymbutiken rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Sportgymbutiken

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Sportgymbutiken. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Sportgymbutiken

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Sportgymbutiken via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Sportgymbutiken registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Sportgymbutiken har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Sportgymbutiken nu