Stayhard logotype

5% i återbäring när du handlar hos Stayhard *

Ta mig till Stayhard nu

Stayhard är nätbutiken för modeintresserade män. Modet kommer från varumärken som G-star, Adrian Hammond, Under Armour, Diesel, Björn Borg, mfl - totalt finns det över 200 varumärken i Stayhards sortiment. Oavsett om du ska handla skjortor, jeans, tröjor, kalsonger, och skor så lär du hitta det du söker på Stayhard. Ibland har vi en Stayhard rabattkod som du kan använda i kombination med återbäringen. Aktuella Stayhard rabattkoder listas längre ner på sidan.

Stayhard Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Stayhard

Just nu kan vi inte erbjuda någon Stayhard rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Stayhard

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Stayhard. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Stayhard

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Stayhard via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Stayhard registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Stayhard har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Stayhard nu

Stayhard: Mode för män

År 2005 kom två unga män på en genialisk idé: de skulle förse svenska män med de kläder de annars inte fick tag på, och detta skulle ske via en internetbutik. Produktlagret skulle de ha i föräldrarnas förrådshus. Så föddes Stayhard, butiken som fyllde ett hål i modevärlden. Det hade alltid funnits gott om modealternativ för kvinnor, medan män inte hade samma tur. Därför blev denna lilla butik genast populär: modeintresserade män över hela landet kunde nu få tag på precis de plagg de hade önskat sig, även om dessa dittills kanske varit okända i Sverige.

Kundkretsen som inspirationskälla

Sedan starten har företaget satsat på att ha kunden i fokus. Idag finns de i 28 länder, kunderna, och 30-talet medarbetare finner däri sin största inspirationskälla. Att kunna hjälpa sina medmänniskor hitta det klädval de kommer att trivas i, det är det de brinner för. Därför kan du få tag på precis vad som helst – vardagsuniformen tröjor och jeans eller finkläder som kostymer och kavajer samt accessoarer, skor och träningskläder. Du kan hitta allt från slipsar och flugor, solglasögon, plånböcker och hattar, till hår- och hudvårdsprodukter som parfymer, solprodukter och raklödder. Varumärken som erbjuds är bland annat Calvin Klein, Levi's, Timberland, Royal Republiq och Adrian Hammond.

En butik med känsla

En tuff kille som alla respekterar, men i verkligheten är den mjukaste av män – det är så företaget vill framställa sig själv. Själva butiken är flott och lyxig, och den modeskunniga personalen finns där för att hjälpa dig hitta rätt bland alla olika stilar och trender. Nätbutiken är lättnavigerad och stilren – du hittar snabbt fram till det du behöver, och under fliken Deals kan du även fynda snygga plagg till lägre priser. Har du en Stayhard rabattkod från Cashbacker? Skriv då in denna i rutan när du ska betala ditt köp, så sparar du en slant.