Taysta logotype

5% i återbäring när du handlar hos Taysta *

Ta mig till Taysta nu

Taysta organiserar och hjälper till att organisera mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag, så som vin-, öl- och whiskyprovningar, chokladprovningar och mycket mer. Taysta består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare, whiskymästare och andra dryckeskunniga som även erbjuder rådgivning till restauranger med organisering av dryckesmenyer i kombination till mat och delikatesser. 

Taysta Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Taysta

Just nu kan vi inte erbjuda någon Taysta rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Taysta

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Taysta. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Taysta

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Taysta via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Taysta registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Taysta har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Taysta nu