Terapy logotype

5% i återbäring när du handlar hos Terapy *

Ta mig till Terapy nu

Terapy är ett holländskt företag som säljer underbart, härliga sittsäckar i olika former och färger. På dem kan man återhämta sig och ha det mysigt. Terapy anser att alla förtjänar en stunds uppladdning. Precis som alla våra tekniska prylar som surfplattor, smarttelefoner eller bärbara datorer kan även vi människor behöva lite laddning av batterierna då och då, och då är en sittsäck från Terapy idealisk!

Terapy Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Terapy

Just nu kan vi inte erbjuda någon Terapy rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Terapy

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Terapy. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Terapy

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Terapy via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Terapy registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Terapy har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Terapy nu