Timarco logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Timarco *

Ta mig till Timarco nu

Timarco har största urvalet av märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. Här hittar du underkläder till både tjejer och killar. Stort utbud av badkläder, strumpor samt trosor och kalsonger till bra priser. Förutom underkläder och mode för strand och poolhäng så kan du även handla kjolar, jackor och tröjor i internetbutiken. Kläderna på Timarco kommer från kända märken som Frank Dandy, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Jockey, Björn Borg och Calvin Klein.

Timarco Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Timarco

Just nu kan vi inte erbjuda någon Timarco rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Timarco

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Timarco. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Timarco

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Timarco via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Timarco registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Timarco har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Timarco nu