Toolon logotype

4% i återbäring när du handlar hos Toolon *

Ta mig till Toolon nu

Toolon ägs av Westfalia som är en pålitlig och kompetent återförsäljare för märkesvaror inom hantverk och industri. I det breda sortiment på Toolons hemsida hittar du prisvärda produkter för b.la. trädgård-, hushåll-, och jordbrukssektorn med bland annat verktyg, el och teknik, arbetskläder, trädgårdsartiklar samt mycket mer.

 

 

Toolon Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Toolon

Just nu kan vi inte erbjuda någon Toolon rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Toolon

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Toolon. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Toolon

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Toolon via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Toolon registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Toolon har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Toolon nu