Tretti logotype

2% i återbäring när du handlar hos Tretti *

Ta mig till Tretti nu

På tretti.se handlar du vitvaror och hushållsapparater. Tretti.se är en av nordens största nätbutiken inom vitvaror och har ett av de bredaste utbudet på marknaden inom köksutrusning. Du hittar ständigt nya och attraktiva kampanjer på olika delar av sortimentet så butiken är väl värd att besöka ofta. Du hittar aktuell Tretti rabattkod längre ner på sidan.

Tretti Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Tretti

Tretti Rabattkod
30% rabatt på utvalda varor! Upp till 2% i återbäring
30% i rabatt på utvalda varor! Rabatten gäller endast varorna på den länkade sidan och kan inte kombineras med andra erbjudande eller tilläggstjänster.
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-12-31
Tretti Rabattkod
Pink Thursday - Upp till 50% i hela butiken Upp till 2% i återbäring
Idag är det PINK THURSDAY hos Tretti.se. Upp till 50% i hela butiken. Passa på när vi dessutom har höjd återbäring! Pink Thursday gäller ej "Alltid prisvärda", returvaror eller prisgaranti och gäller endast torsdag den 16:e augusti.
Giltig t.o.m. 2018-08-16

* Återbäring hos Tretti

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Tretti. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Tretti

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Tretti via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Tretti registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Tretti har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Tretti nu

Tretti – ett vitvaruuniversum

Tretti är en butik som erbjuder ett stort sortiment av diverse vitvaror för dig som vill ersätta gamla modeller eller rusta upp ditt nya hem. Det finns hundratals olika modeller och prisalternativ, och visst kan det kännas svårt när man till exempel ska välja sin första tvättmaskin: Vilket märke ska jag köpa? Hur mycket ska den få kosta? Hur stor måste den vara? Därför finns här även kunnig och hjälpsam personal som kan vägleda dig när det är dags att slå till, samt olika erbjudanden innehållande Tretti rabattkoder för dig som är rädd om din ekonomi. Förutom vitvaror kan du också få tillgång till olika trädgård-, sport och fritids-, och hushållsprodukter.

Med dig hela vägen

Det är mer till processen än bara välja och betala. Produkten ska vara rätt för dina behov, prisvärd, hålla länge och vara estetiskt tilltalande. Därför är denna butik med dig hela vägen: på hemsidan kan du hitta inspiration för inredningen, och sen får du rådgivning från specialister, tillgång till kostnadsfri frakt och uppföljningsservice, samt en smidig reklamationsprocess. Varumärken som finns representerade i butikens utbud är bland annat: Whirlpool, LG, Philips, Bosch, Electrolux, Liebherr och Moccamaster. Du kan välja och vraka bland alla dessa både i den fysiska butiken som via nätshoppen, där du lätt klickar dig fram till önskat format.

Oemotståndliga erbjudanden som portmonnän mår bra av

Du som har strikt koll på dina pengar och vill spara så mycket som möjligt kan dra nytta av de erbjudanden och rabatter som regelbundet annonseras på butikens hemsida. Dessa hittar du under fliken Erbjudanden. Du kan få upp till 70 % rabatt på vissa returnerade och mindre skadade produkter. Det handlar för det mesta om varor utan originalemballage eller med estetiska skador som någon mindre repa, men de är alla fullt funktionsdugliga och varje inköp lämnas med garanti.

Tretti rabattkod

Det går bra att använda en Tretti rabattkod och få återbäring samtidigt så länge som du använder en rabattkod som du antingen fått från Tretti eller från Cashbacker. Du hittar alla Tretti rabattkoder längre upp på den här sidan eller på vår kampanjsida här på Cashbacker.