UltraBurn för Kvinnor logotype

89,11 kr i återbäring när du provar UltraBurn för Kvinnor *

Ta mig till UltraBurn för Kvinnor nu

Med UltraBurn för Kvinnor kan du gå ner i vikt utan motion eller diet och tappa upp till 3,5 kg i veckan. UltraBurn för Kvinnor innehåller bl.a. hallonketoner av högsta kvalitet, acaibärextrakt, afrikanskt mango och extrakt från grönt te. Dessa ingredienser har alla vistats sig supereffektiva inom viktminskning då de minskar hungerkänslan, ökar fettförbränningen och gör dig piggare!

Just nu får du välkomstpaketet för endast portokostnaderna (78 kronor) och får 89 kr i återbäring!  Innehållet räcker 30 dagar. Om du därefter vill fortsätta din beställning behöver du inte göra annat än att invänta de nästa försändelserna. Prenumerationen gäller tills vidare till ett pris av 489kr/månad.

UltraBurn för Kvinnor Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för UltraBurn för Kvinnor

Just nu kan vi inte erbjuda någon UltraBurn för Kvinnor rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 89,11 kr.

* Återbäring hos UltraBurn för Kvinnor

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos UltraBurn för Kvinnor. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Prova UltraBurn för Kvinnor och få återbäring
Efter provmånaden fortsätter prenumerationen om inte uppsägning sker.
89,11 kr

Villkor och information angående återbäring från UltraBurn för Kvinnor

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos UltraBurn för Kvinnor via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från UltraBurn för Kvinnor registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. UltraBurn för Kvinnor har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för UltraBurn för Kvinnor
  • Om du beställer ett paket UltraBurn för Kvinnor till välkomstpriset 78 kr påbörjar du en prenumeration. Du kan avbeställa inom 14 dygn från mottagandet av välkomstpaketet. Om ingen avbeställning görs, kommer beställningen automatiskt att gälla tills vidare till ett pris av 489kr/månad. Efter välkomstpaketet innehåller varje försändelse två varupaket/månadsdoser, varorna levereras alltså i fortsättningen med ca två månaders mellanrum.
  • Det går endast att utnyttja detta erbjudande 1 gång per hushåll/IP-nummer.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till UltraBurn för Kvinnor nu