VILA logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos VILA *

Ta mig till VILA nu

VILA vill göra det möjligt för tjejer att klä sig fantastiskt och kvinnligt utan att behöva göra avkall på stil, kvalitet och de senaste trenderna. De strävar efter att skapa kvalitetsprodukter till rimliga priser och har idag har fler än 1500 återförsäljarkunder i hela Europa. VILA är en del av BESTSELLER-familjen.

VILA Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för VILA

Just nu kan vi inte erbjuda någon VILA rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos VILA

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos VILA. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från VILA

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos VILA via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från VILA registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. VILA har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till VILA nu